BATMAN / KOZLUK - 20 Temmuz Ortaokulu

20 Temmuz Ortaokulu

Hamam Mahallesi 106.sok.no11 Batman/ Kozluk
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:30 BAŞLAMA SAATİ 15:10 BİTİŞ SAATİ
kalorifer
ŞEHİRİÇİ ARABALARIYLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
OKULUMUZA ÖZEL SERVİS YOKTUR.
İSLAMBEY MAHHALLESİ HAMAM SOKAK.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
BATMAN İLİNE 60 KM UZAKLIKTADIR. OKULUMUZ ÇARŞI MERKEZİNE YAKINDIR. ŞEHİR İÇİ ARAÇLARI HER YARIM SAATTE BİR GEÇMEKTEDİR.ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR. BATMANDAN HER SABAH SERVİS GELMEKTE OLUP OKUL ÇIKIŞINDA TEKRAR ALMAKTADIR. BU ŞEKİLDE GELİŞ GİDİŞ YAPAN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZ VARDIR.
TUBİTAK 4006